Sterk is de nieuwe schoonheid van Emma Tall

Ik heb liever jonge meisjes naar me kijken en denken: "Ik wil dat kunnen doen" dan "Ik wil er zo uitzien".

Ik kan zelfs niet tellen hoe vaak ik in de spiegel heb gezet wensen dat ik de manier waarop ik kijk kon veranderen, ik wens dat ik mager was. Maar zou het me gelukkiger of tevreden maken. Nee, want dan zou ik iets anders willen veranderen. Omdat we in een wereld opgevoed zijn, is uiterlijk het belangrijkste, en het ideaal is een nep-verbeelding over enige perfectie, die zelfs niet bestaat. Toen ik een jong was, heb ik geleerd sport te spelen met het doel om te ontwikkelen, om beter te worden, om nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben. En dan groei ik op en plotseling is alles wat te maken heeft met het verplaatsen van je lichaam om het er beter uit te laten zien. Uitwerken en trainen moet over iets meer zijn dan het afvallen, het zou moeten gaan over het achtervolgen van een doel, beter, fitter, sterker. Het moet gaan hebben met plezier, samen doen, over de endorfines na en rond een lang en gezond leven. Dus laten we onze kinderen in een wereld verhogen, waren schoonheid en respect is buiten het uiterlijk. Laten we leren om mensen te waarderen, afhankelijk van hoe ze ze voelen voelen in plaats daarvan op hoe ze eruit zien. Laat ze spelen omdat het leuk en ontwikkeling is. Laat ze nooit voor de spiegel staan ​​en wou dat ze er anders uitzagen. Laten we leren hen respect te hebben voor een lang leven door sport, gezond voedsel en passie. Laten we onze kinderen opheffen in een wereld waar we weten hoe we van onszelf moesten houden, in een wereld waar we weten dat hun meer in het leven is dan uiterlijk. Waar we weten dat het leven groter is dan wat we kunnen zien, laten we hen leren dat het leven gaat over wat we voelen en dat we het grootste deel van ons leven moeten besteden aan de dingen die ons hart sneller laten kloppen. Laten we onze kinderen laten zien hoe moedig genoeg te zijn om erachter te gaan, hoe je je passie kunt vinden. Het fantastische ding over Crossfit is dat iedereen een atleet is, het maakt niet uit of je 19 of 90 bent, het maakt niet uit of je de training doet zoals voorgeschreven of geschaald, iedereen is er een atleet en iedereen is hier om hun te doen het beste. Crossfit gaat over samenvechten om onze doelen te bereiken. We eten om ons lichaam de mogelijkheid te geven om sterker en fitter te worden, maar ook om te herstellen. Het maakt ons niet uit hoe je eruit ziet, waar je vandaan bent of wat je doet. En we geven er niet om waar je begint. Wij geven om de inspanning die u binnenzet om beter te worden. Iedereen begint op een andere plaats en heeft verschillende mogelijkheden, maar iedereen kan besluiten om de moeite te doen of niet. Dus trainingen en een gezonde levensstijl is voor iedereen. Ongeacht waar je begint of hoe je eruit ziet. En onthoud dat je meer bent dan wat de spiegel weerspiegelt.